Type to search

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”499″ img_size=”300×300″ alignment=”center” style=”vc_box_rounded”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Mijn naam is Joyce. Ik ben 22 jaar en woon in Amsterdam waar ik Communicatie studeer aan de Hogeschool van Amsterdam. In het dagelijks leven schrijf ik voor diverse websites. Ik houd me veel bezig met muziek en bezoek dan ook vaak festivals en concerten.

Horinezen Be Like is een Facebook-pagina die ik in januari 2014 opgerichte uit pure verveling. De pagina groeide in rap tempo en is inmiddels bekend in Hoorn en omstreken. De Facebookpagina draait volledig om leuke, interessante content over Hoorn en omgeving. Sinds juli 2018 wordt de Facebookpagina regelmatig aangevuld met artikelen vanaf deze website, die opgezet werd met behulp van Valentijn Dol.

Op de website vind je naast nieuwsartikelen ook veel originele content, als reviews en tips over evenementen in heel West-Friesland. Het is zeker mogelijk om ideeën door te spelen! Neem contact met me op via de contact-pagina, of stuur me een berichtje via Facebook.

Meer weten over mij en mijn projecten? Voeg me toe op LinkedIn![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]