Type to search

8 december benefietmiddag voor voedselbank Manifesto

Redactie
Share

Op zondag 8 december vindt er een benefietmiddag plaats om geld en etenswaren in te zamelen voor de voedselbank. Van 12:00 tot 18:00 staan er verschillende artiesten op het podium om er een gezellige middag van te maken. 

In Hoorn en omgeving zijn er zo’n 120 gezinnen afhankelijk van de voedselbank. Het bestaan van de voedselbank wordt mogelijk gemaakt dankzij donaties en het werk van vrijwilligers. Op 8 december wordt er ook ingezameld, zodat ook minderbedeelde gezinnen in West-Friesland van een heerlijke maaltijd kunnen genieten met de feestdagen.

Voedsel doneren 

Entree voor deze middag is gratis. Het wordt enorm gewaardeerd als bezoekers tijdens deze benefietmiddag een donatie doen. Er kunnen ook verschillende etenswaren worden ingeleverd die van pas komen in de voedselpakketten.

De volgende etenswaren kunnen bijvoorbeeld in een voedselpakket gedaan worden:

– Pannenkoekenmix
– Schenksiroop
– Macaroni
– Pastasaus
– Zilvervliesrijst
– Roerbaksaus
– Jam
– Hagelslag
– Chocoladepasta
– Groentes in pot (sperziebonen, wortels, doperwten)

Kom jij 8 december gezellig naar Manifesto voor de benefietmiddag? Zet jezelf op aanwezig in het Facebook-evenement en nodig je vrienden en familie uit! 

Tags:

You Might also Like