Type to search

Waaghals ruimt fiets op op de snelweg in Hoorn

Redactie
Share

Afgelopen zaterdag haalde een man een gevaarlijke stunt uit op de A7 in Hoorn. Hij besloot om een fiets die op de snelweg lag met gevaar voor eigen leven op te ruimen. De bijzondere beelden werden op twitter gedeeld door Rijkswaterstaat. 

Op de video is te zien hoe de man zijn auto stilzet op de rijbaan om de fiets vervolgens over drie rijbanen te verplaatsen en in de berm te leggen.

Hoe de fiets op de weg terecht is gekomen is onbekend. Nadat de man de fiets had opgeruimd, stapte hij in zijn auto om weer verder te rijden. Een woordvoerder van Rijkswaterstaat laat aan NH Nieuws weten dat de actie zeer onverstandig was. “Dit leidt tot gevaarlijke situaties. Rijkswaterstaat is een organisatie die is ingericht om dit soort situaties op te lossen.” Er zou bovendien al iemand onderweg zijn geweest om de fiets op te ruimen.

 

Tags:

You Might also Like