Type to search

Bevrijdingsdag in Hoorn vier je met VrEIpop op het Kerkplein en DJ’s op de Roode Steen

Redactie
Share

Aankomende zondag vieren we massaal de vrijheid! In Hoorn worden er op meerdere locaties activiteiten georganiseerd om er een feestelijke dag van te kunnen maken.

Op het Kerkplein wordt voor het tweede jaar VrEIpop georganiseerd. Tijdens dit gratis festival geven meerdere bandjes optredens in SWAF, ‘t Kroegie en Huis Verloren. Tussen 14:00 en 21:00 staan verschillende lokale en bekende bands op podia in de kroegen. Waar de weersvoorspelling niet al te goed is, komt het mooi uit dat alle optredens overdekt zijn!

Er is voor ieder wat wils. Zo speelt de door 80’s ge├»nspireerde band MADLife een intieme, akoestische set in ‘t Kroegie. Zin in iets harder werk? Opkomende Rotterdamse garagerockband Beach Coma geeft aan het eind van de dag een dansbare show in SWAF. Zet jezelf op aanwezig in het evenement en mis geen enkele update over het programma.

Ook op de Roode Steen worden er activiteiten georganiseerd. Tussen 12:00 en 14:00 staat oud Westfriese Dansgroep Wijdenes op het podium. Van 15:00 tot 22:00 draaien DJ Cees Weel en DJ R.I.Poptasi plaatjes.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

 

 

Tags: