Type to search

Gratis festival Eipop 2019 strijkt 1e Paasdag neer in binnenstad

Share

Heb je nog geen plannen op Eerste Paasdag? Vanaf 15:00 geniet je van gratis optredens in verschillende café’s rondom het Kerkplein tijdens Eipop 2019

Zondag spelen verschillende Nederlandse en buitenlandse bandjes tijdens het gratis festival. De deelnemende cafés zijn SWAF, Het Huis Verloren en ‘t Kroegie. Er staat voor ieder wat wils op het programma, van hip-hop tot punkrock tot electronische muziek. Het volledige programma tref je hier.

EIPOP 2019

Zondag Eipop 2019! bands in het Huis verLoren21 april gratis entree

Gepostet von Het Huis Verloren am Mittwoch, 17. April 2019

Ook voor de kleintjes heeft de organisatie iets leuks geregeld. Vanaf 15:00 kunnen er eieren worden gezocht op het Kerkplein. De eerste band start om 16:00 en de laatste acts beginnen om 22:30.

Eipop 2019

Aankomende zondag is het zo ver: Eipop 2019! Op het podium in't Kroegie vind je The Titanium White, The Depression Club en The Spylocks. Benieuwd hoelaat ze spelen & hoe ze klinken? Check deze extreem geraffineerde video! Tot Eerste Paasdag! ?

Gepostet von 't Kroegie am Dienstag, 16. April 2019

Naast nieuwe en opkomende acts staan er ook gevestigde namen op het programma. Zo geven Engel & Just ft. DJ Native een optreden in SWAF. Vorig jaar stond Engel in een uitverkocht Huis Verloren en trad hij verder onder meer op in Paradiso.

 

Tags:

You Might also Like