Type to search

Dit is er te doen tijdens Koningsdag en Koningsnacht

Share

Vrijdagavond is het weer tijd voor één van de mooiste feestjes van het jaar: Koningsnacht! In Hoorn doen we flink ons best om de volgende dag zo brak mogelijk door te moeten komen, maar ook Koningsdag is er genoeg te beleven. Nog geen plannen? Op deze plekken kun je proosten op de koning!

Koningsnacht 

Tijdens Koningsnacht geniet je van verschillende live-acts door de hele stad. Zo vind je zanger Marcel Kramer in café Charlies op de Dubbele Buurt. Aan de overkant is het bij Café Ome Tinus ook feest, met Rene Eshuijs aan de microfoon.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, tekst

Op de Roode Steen host Ryan Benoir tot middernacht een podium met DJ’s en acts, waaronder Lady Do, ANGHE, Adrian Noble en nog veel meer. Nadat het feest buiten voorbij is, ben je in de aangrenzende cafés welkom om verder te feesten. In Café Fet staat naast Gi-J ook een surprise DJ op de planning, en ook in Shooterz vind er een extra feestelijke Kingsnight special plaats.


Ook op Kerkplein wordt Koningsnacht groots gevierd. In het Huis Verloren ben je vanaf 18:00 al welkom voor een extra grote VrijMiBo. In ‘t Kroegie vindt het 1-jarig bestaan van FEETS plaats met DJ’s Daniel en Donny. In de Beiaard vind je DJ’s Benno en Peter. Zij draaien onder het genot van borrels en bitterballen. Even verderop vind je in SWAF DJ Vogel achter de draaitafel.

Koningsdag

Ook op Koningsdag zorgt Ryan Benoir voor toffe muziek op de Roode Steen. Hij neemt hier onder meer K-Liber voor mee, die bekend werd door het nummer Viben. Ook DJ Bert en anderen zijn aanwezig op het podium. Het feest gaat door tot 20:00.

Op het Kerkplein tref je ook een groot feest aan. Hier host Onstuimig van 13:00 tot 20:00 groot feest met onder meer Gi-J en Jordan Ville achter de draaitafels. Het feest is om 20:00 af. Omdat Koningsdag op een zaterdag valt, zullen de meeste kroegen en cafés tot 4:00 open blijven. Een grootse afterparty dus!

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Ook op de Dubbele Buurt wordt er flink uitgepakt op Koningsdag. Cafés Charlies, Ome Tinus, Percy’s, Portofino en Double bundelen hun krachten en presenteren je de gezelligste live-acts. Haal zeker een drankje in deze sfeervolle straat!

Ontbreekt er nog iets in het overzicht? Stuur ons een berichtje! 

 

 

Tags:

You Might also Like