Type to search

1 april! De turborotonde wordt gewoon een kruispunt

Redactie
Share

Vorige week las je op Horinezen Be Like dat de turborotonde dit jaar zou worden verbouwd tot een nóg grotere rotonde. We plaatsten zelfs een foto die zogenaamd door de gemeente zou zijn gedeeld. Volgers reageerden massaal geschokt op het ‘nieuws’. Nu mogen we bekendmaken dat het een 1 april-grap was!

We gingen zelfs de straat op met een foto van de chaotische rotonde om reacties te peilen.

Een nieuwe turborotonde? Dit vinden de inwoners van Hoorn er van!

Gepostet von Horinezen be like am Mittwoch, 27. März 2019

De rotonde wordt uiteraard een kruispunt, zoals de gemeente vorig jaar bekend heeft gemaakt. Sterker nog: de eerste voorbereidingen zijn al getroffen! Wanneer de rotonde daadwerkelijk verbouwd gaat worden is nog niet bekend.

Tags: