Type to search

Maastrichtenaar (31) valt dronken in slaap in de trein en wordt wakker in Hoorn

Redactie
Share

Carnaval doet bijzondere dingen met een mens. Zo eindigde een 31-jarige man uit Maastricht aan de andere kant van het land bij ons in Hoorn, nadat hij het te bont had gemaakt.

Op zondagavond kreeg de politie rond 1:30 ‘s nachts een melding dat er een persoon onder invloed in de trein was aangetroffen. Nadat agenten de situatie beoordeeld hadden, werd besloten om de jongen mee te nemen naar het bureau om te kunnen ontnuchteren.

De man bleek in slaap te zijn gevallen in de trein. Daardoor werd hij zo’n 200 kilometer van huis wakker. Nadat zijn familie op de hoogte was gebracht, reden zij met de auto naar Hoorn, een rit van zo’n 2,5 uur. De man sliep zijn roes uit en kon daarna met de familie mee terug rijden.

Twee boetes

De man heeft wel twee boetes over aan zijn avontuur. Een voor zwartrijden en een voor openbaar dronkenschap.  “Laat het een mooi verhaal zijn voor de komende jaren met carnaval. We hebben ze een goede reis gewenst en veel plezier bij de laatste dagen carnaval in Limburg.”

 

Tags:

You Might also Like