Type to search

Intertoys maakt bekend welke filialen sluiten

Redactie
Share

Vanochtend heeft Intertoys een lijst gepubliceerd waarop staat welke filialen halverwege mei hun deuren zullen sluiten. Uit de lijst is op te maken dat er slechts één winkel in Hoorn open blijft. 

De Intertoys in de Huesmolen, Kersenboogerd en op het Grote Noord helaas zullen gaan sluiten. Echter blijft de winkel op het Breed wel geopend. Uiteindelijk blijven er in totaal 220 filialen van de speelgoedwinkel open, waarvan de winkel op het Breed.

De drie sluitende winkels in Hoorn blijven tot halverwege mei open. Aankomende zaterdag begint de opheffingsuitverkoop. Intertoys vroeg eind februari faillissement aan. Door de opkomst van webshops en goedkopere alternatieven als Action boekte de winkel te weinig winst.

Tags: