Type to search

Dit weekend in Hoorn en omstreken: West-Fries Open Darts, Chouffe Kabouterdrinken en meer

Redactie
Share

Nog geen plannen aankomend weekend? Er is weer meer dan genoeg te beleven in Hoorn! Zo vindt West-Fries Open Darts plaats in Sportcentrum Hoorn, kun je op zondag traditiegetrouw Kabouterdrinken in De Klinker en ‘t Kroegie en vindt er van alles plaats rondom St. Patrick’s Day. 

West-Fries Open Darts

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen

Het hele weekend vindt West-Fries Open Darts plaats in het Sportcentrum. Een top evenement voor mensen die van de sport houden. Er vinden verschillende wedstrijden plaats tussen jonge en oude spelers. Kom langs om mee te genieten van de matches onder het genot van een biertje! Meer informatie vind je hier. 

Chouffe Kabouterdrinken 

Chouffe Kabouterdrinken

Chouffe Kabouterdrinken in de Klinker en 't Kroegie! Onze kabouters leggen het even voor je uit.. Tot de 17e!

Gepostet von 't Kroegie am Dienstag, 5. März 2019

Zondag vindt voor het vijfde jaar op rij Chouffe Kabouterdrinken plaats. Met een ticket á €23,50 kun je bij De Klinker en ‘t Kroegie genieten van 6 heerlijke biertjes van La Chouffe. Bij ieder biertje ontvang je tevens een attribuut waardoor je er aan het einde van de middag bijloopt als een heuse kabouter! Haal je tickets snel bij een van de deelnemende cafés. Meer informatie vind je in het evenement.

St. Patrick’s Day

Verschillende kroegen organiseren dit weekend themafeesten rondom de Ierse feestdag St. Patrick’s Day, gepaard met leuke acties. Zo vier je in SWAF zaterdagavond St. Patrick’s Eve en ook in ‘t Kroegie waan je je zaterdagavond in Ierse sferen met fikse korting op de Guinness!

Onstuimig Indoor 

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Zaterdagavond vindt voor maar liefst de 7e keer Onstuimig plaats. Het indoor festival neemt je ditmaal mee naar Hotel Van der Valk, waar Childsplay, Biggi en meer plaatjes zullen draaien. Scoor je tickets voor €17,95 via de website. Meer informatie en de volledige line-up vind je in het evenement. 

Robby Valentine’s tribute to Queen 

Excentrieke hardrocker Robby Valentine geeft zaterdagavond een bijzonder eerbetoon aan Queen. De zanger, die begin jaren ’90 zelf nog een wereldhit op zijn naam had staan, brengt in Manifesto de grootste hits van Queen ten gehore. Het belooft een bijzondere en vooral spectaculaire show te worden. Een ticket scoor je voor slechts €10,-. 

 

 

Tags:

You Might also Like