Type to search

Carnavalsgroep uit Zwaag verkoopt decorstukken Efteling-wagen

Redactie
Share

Wie graag een stukje Efteling in zijn eigen woning terug wilt zien, is bij Carnavalsgroep Nootgevallen aan het juiste adres. De groep uit Zwaag heeft prachtige decorstukken van hun carnavalswagen te koop aangeboden op Marktplaats.  

De wagen van de Nootgevallen ‘Wij presenteren u graag Efteling in Zwaag’ eindigde als derde tijdens de optocht in Zwaag. De verschillende decorstukken kunnen apart van elkaar worden overgenomen. Als je de 4 meter lange draak van Joris & de Draak, die rook spuwt uit de neusgaten, niet kwijt kunt, kun je ook gewoon de aanzienlijk kleinere kop van Holle Bolle Gijs in huis halen. Voor ieder wat wils!

Sjoerd Korse, lid van de vereniging, laat aan Omroep Brabant weten dat hij de wagen zelf geweldig vond maar nu alle poppen wilt verkopen, het onderstel willen ze volgend jaar wel weer gebruiken. Naar verluid is er al op meerdere poppen geboden. Er is zelfs al een bod uitgebracht op de gehele partij, door een andere carnavalsvereniging. Welke vereniging dit is en waar deze vandaan komt is niet bekend.

Met zo’n 50.000 bezoekers is de carnavalsviering in Zwaag de grootste van boven de rivieren. Interesse in de poppen? Hier vind je de advertentie!

Tags:

You Might also Like