Type to search

Tags: , ,

Kom 23 februari naar het beauty event van Yes! Kappers

Redactie
Share

Op 23 februari organiseert kapsalon Yes! op de Grote Noord een prachtig beauty event. Naast het krijgen van advies op het gebied van visagie en styling kunnen er ook mooie prijzen gewonnen worden. 

Zaterdag 23 februari wordt het buitengewoon gezellig bij Yes! kappers. Onder het genot van een drankje kun je je onder meer laten opmaken door een visagiste van Ici Paris, waarmee de kapsalon samenwerkt. Ook kun je (na een knipbehandeling) een gratis krul/stijl-behandeling krijgen. Om je nieuwe look alvast goed vast te leggen heeft de kapsalon voor het event een heuse photobooth in huis gehaald.

Klanten kunnen bovendien deelnemen aan een loterij met bijzondere prijzen, zoals kortingen, rijkelijk gevulde goodiebags en de hoofdprijs: een volledige make-over! Het allermooiste: Iedere deelnemer heeft prijs. Daarnaast zijn alle producten in de kapsalon die dag 50% goedkoper.

 

Tags: