Type to search

Enkhuizenaar Siebe (26) al 5 dagen vermist

Redactie
Share

De politie is op zoek naar getuigen en tips over de vermiste Siebe Viegers, 26 jaar. Siebe werd voor het laatst gezien op donderdagavond in Enkhuizen.

Siebe was met een vriend in cafe de Slof aan de Westerstraat te Enkhuizen. Om 02.30 verliet hij de kroeg samen met deze vriend. De vriend ging rechtsaf en Siebe linksaf, waarna er niets meer van hem is vernomen. In het dorp wordt door vrienden en familie hard gezocht naar de jongen.

Signalement

Siebe is ruim twee meter lang, zeer slank maar atletisch. Hij heeft half lang donkerblond haar, een snor en een sikje, blanke huidskleur en spreekt Nederlands. Hij draagt een zwarte leren jas, groene bonte muts met buttons van bandjes, zwarte skinny jeans, zwarte Converse schoenen met ACDC van de band erop en een t-shirt of overhemd.

Tips

Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

Tags: