Type to search

Staan deze artiesten op Live in Hoorn 2019?

Redactie
Share

Benieuwd wie er dit jaar optreden op Live in Hoorn? Wie niet! We krijgen binnenkort te horen wie er op 22 juni op het podium staan op het Pelmolenpad. Maar voor wie écht niet langer kunnen wachten, hebben we vast uitgezocht wie de kanshebbers zijn! 

Tupac

De Amerikaanse rapper Tupac heeft voor komend seizoen nog niets op de agenda staan. Het is dan ook zeker niet ondenkbaar dat hij een Europese tour plant, waarbij Hoorn niet wordt overgeslagen. De rapper heeft immers nog nooit een optreden gegeven in ons land. Ook is het al een tijdje stil rondom hem: Hij heeft sinds 1996 niet meer op de planken gestaan. Met een beetje geluk neemt hij zijn grote vriend Notorious B.I.G zelfs mee!

Spice Girls 

Britse popsensatie Spice Girls maakten vorig jaar hun comeback bekend. Dit jaar geven ze meerdere optredens in hun thuisland, maar ze hebben nog niet bekend gemaakt of en wanneer ze de Noordzee oversteken om in Nederland een show te geven. Op Live in Hoorn zijn ze in ieder geval meer dan welkom..

JP Coen DJ-set

DJ Coen, spin die platen! Vraag een willekeurige inwoner van buiten West-Friesland wie een bekende Horinees is, en je zult al-tijd hetzelfde antwoord krijgen. Dat is natuurlijk niemand meer of minder dan Jan-Pieterszoon Coen! Zijn oeuvre wordt dusdanig geprezen dat er een standbeeld van hem staat in het hart van onze stad. We hopen dan ook van harte dat hij eindelijk een editie van Live in Hoorn aan zal doen.

Dotan

Van Dotan hebben we al een tijdje niks gehoord. Dat heeft er vast mee te maken dat ‘ie onnoemelijk hard bezig is met de voorbereidingen voor zijn spectaculaire comeback tijdens Live in Hoorn 2019.

Ben Saunders 

Ben Saunders gaf na het winnen van The Voice of Holland een spectaculair optreden in zijn thuisstad. Bovendien werden hij en broer Dean, eveneens een muzikaal talent, gehuldigd tijdens de show. We zijn inmiddels 7 jaar verder, maar de familie Saunders is nog altijd geliefd door de inwoners van de stad en omstreken. Sterker nog, zet die hele familie maar gewoon op het podium! Misschien kan papa Saunders live een tattoo zetten.. Helemaal te gek.

Live in Hoorn 2019

Op 22 juni vindt Live in Hoorn 2019 plaats. Binnenkort worden de artiesten bekendgemaakt. De kaartverkoop begint 26 januari. Tickets zullen verkrijgbaar zijn via Ticketmaster en de winkels van Primera. In het verleden stonden onder meer Kensington, Marco Borsato, André Hazes jr. en Doe Maar op het festival. Zet jezelf op aanwezig in het evenement en mis niets!

Tags:

You Might also Like