Type to search

Check deze toffe foto’s van de Bee Gees in Hoorn

Redactie
Share

De Bee Gees, wie kent ze niet?! Pak hem beet 50 jaar geleden waren ze wat Bruno Mars en Ed Sheeran nu zijn: Razendpopulaire popsterren, geliefd om zowel hun muziek als looks. Maar wist je dat deze grootheden tijdens hun hoogtijdagen een bezoek hebben gebracht aan onze stad? Check hieronder het bewijs!

Bee Gees op de Roode Steen, foto: NCRV

De foto’s zijn ergens in 1972 gemaakt. Ter promotie van het nieuwe album maakten de Bee Gees een rapportage van 40 minuten. Deze werd in hetzelfde jaar uitgezonden op NCRV. De zangers van onder meer Stayin’ Alive en Night Fever filmden op verschillende locaties door heel Nederland, waaronder in Hoorn.

Bee Gees in de Waag, foto: NCRV

Op de foto’s zien we de Bee Gees op de Roode Steen en in de Waag. De foto’s werden geplaatst in een Facebookgroep voor verhalen en foto’s over Hoorn.


Bee Gees in de Waag, foto: NCRV