Type to search

3FM DJ’s Sander Hoogendoorn en Eva Korenman vrijdagavond in Hoorn tijdens Serious Request

Redactie
Share

3FM’s Serious Request is weer van start gegaan. Vrijdagavond brengen 2 deelnemende DJ’s een bezoek aan Hoorn. Ze gaan onder meer langs ‘t Kroegie, waar Esmee en Joyce zich 72 uur laten opsluiten om geld op te halen voor het goede doel. 

DJ’s Sander Hoogendoorn en Eva Korenman lopen vanaf Vlieland naar Utrecht. Op vrijdagavond zullen ze door Hoorn heenlopen, ze brengen dan meteen een bezoek aan ‘t Kroegie waar verschillende evenementen plaatsvinden om geld in te zamelen. Naar verluid zullen ze tussen 22:00 en 23:00 aanwezig zijn in de kroeg

Afbeeldingsresultaat voor route serious request

Kroegie’s Serious Request

Op 20 december zullen Esmee en Joyce de kroeg om 20:00 ’s avonds betreden om vervolgens 72 uur lang de buitenlucht te moeten missen. Gedurende de 72 uur dat ze binnen zitten, worden er verschillende leuke evenementen georganiseerd. Zo vindt er donderdagavond een popquiz plaats. vrijdagavond een metalfestival gevolgd door Requestival waarbij je plaatjes aan kunt vragen voor een donatie, zaterdag een karaoke en zondag een spelletjesmiddag. Zondagavond om 20:00 mogen ze weer naar buiten.

Goede doelen

Serious Request vindt dit jaar plaats in een nieuw jasje. 3 DJ-teams lopen vanaf verschillende locaties in Nederland naar Utrecht en bezoeken op de route diverse events. Er wordt geld opgehaald voor verschillende doeleinden: reanimatiecursussen en AED’s, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.

Wil je de actie van Esmee en Joyce steunen? Dat kan via deze link!