Type to search

Maak kans op fantastische prijzen bij de McHappy Day Loterij bij McDonald’s Hoorn

Redactie
Share

Aanstaande woensdag vindt er een groot spektakel plaats bij verschillende McDonald’s filialen door heel Nederland, waaronder die in Hoorn. Tijdens de McHappy Day maak je kans op fantastische prijzen, en dat terwijl je het Ronald McDonald Kinderfonds ondersteunt!

Voor slechts €2,- kun je bij McDonald’s een lot kopen waarmee je kans maakt op verschillende toffe prijzen. Op woensdag 21 november worden om 15:00 de winnaars van de loterij bekend gemaakt in het restaurant. Onder meer de Tuynkamer, Bakkerij Otten, het Westfries Museum en Vue Hoorn droegen een steentje bij aan de loterij.

Ronald McDonald’s Kinderfonds

Het Ronald McDonald’s Kinderfonds zorgt ervoor dat zieke kinderen hun ouders kunnen blijven zien. Ze plaatsen Ronald McDonald Huizen nabij ziekenhuizen waar de ouders kunnen verblijven, zodat ze hun kind snel en vaak kunnen bezoeken. Het fonds zet zich al ruim 30 jaar in voor families in heel Nederland.

Haast je snel naar McDonald’s Hoorn en scoor je loten!