Type to search

I Am Aisha & Zefanio in Shooterz komend weekend

Redactie
Share

Update: Tabitha kan helaas niet optreden, maar Shooterz heeft niemand anders dan Zefanio weten te strikken als vervanging! Het feest kan dus gewoon doorgaan

Aankomende vrijdag geven is het weer de hoogste tijd voor een nieuwe editie van Lauw in Shooterz! Artiesten I Am Aisha en Tabitha zullen komen optreden tijdens het feest. Kaartjes zijn vanaf donderdagavond te koop en kosten €10,-. Ook zijn er weer VIP-kaarten beschikbaar.

Begin oktober stonden I Am Aisha en Tabitha er ook al, en dat beviel zo goed dat ze terugkomen! Meer informatie over de avond vind je in het evenement. In oktober gaven de twee dames ook al een te gekke show weg in Shooterz. De aftermovie check je hieronder:

Aftermovie: I Am Aisha

De eerste aftermovie van vrijdag 12 oktober 2018 is hier: I am Aisha in Shoooterz! De eerste ja. Want het tweede deel met Tabitha posten we zodra deze af is! Tenks iedereen voor defantastische avond! Yeke yeke. The One Urban Shots Club Hoorn.

Gepostet von Shooterz Hoorn am Montag, 29. Oktober 2018

 

Shooterz geeft een VIP-arrangement weg voor deze avond! Weten hoe je kans maakt? Klik op deze link. De gelukkige winnaar krijgt niet alleen tickets, maar ook nog eens een fles champagne.