Type to search

Dit weekend in Hoorn en omstreken: Intocht Sinterklaas, Zefanio & I Am Aisha in Shooterz, Glowvember in ‘t Kroegie en meer

Redactie
Share

Nog geen plannen dit weekend? Er is meer dan genoeg te doen! Zo treden I Am Aisha en Zefanio op in Shooterz, komt Sinterklaas zaterdag aan in Hoorn en kun je zaterdagavond losgaan tijdens Glowvember in ‘t Kroegie!

Intocht Sinterklaas

Zaterdag 17 meert de stoomboot van Sint Nicolaas af in de haven van Hoorn. Vergezeld door tientallen pieten, de hoofdpiet, de schimmel en natuurlijk beladen met duizenden pakjes en pepernoten zal de Goedheiligman welkom worden geheten door burgemeester Jan van Nieuwenburg en Berend Botje Kinderburgemeester Manou en de vele duizenden kinderen die naar de haven toe komen. Meer informatie over het programma vind je hier.

Mini-Kerst Fotoshoot

Zaterdag 17 november en zondag 18 november vindt bij Corina Smith Fotografie weer de jaarlijkse “Mini Fotoshoot-dag Kerst” plaats. In een sfeervol licht kerstdecor worden foto’s in verschillende setting gemaakt. De ouders ontvangen een website-link en mogen zelf de 3 mooiste foto’s uitkiezen. Deelnemen kan alleen op afspraak. De shoots vinden plaats op Acacia 58 in Hoorn en kosten slechts €30,-.

Open Podium bij Theater Het Pakhuis

Toneel, musical, zang en goochelkunst: alles komt voorbij tijdens het Open Podium in Theater Het Pakhuis op zaterdagavond. Trakteer jezelf op een verrassende theateravond voor maar 6 euro. Met onder meer minimusical, Theatergroep De Eenhoorn, Jacintha Kuin, Wendy Vroling en Reynier Jonkers.

Rootsriders in Manifesto 

Zin een avondje heerlijke reggae-muziek? Kom zaterdagavond naar Manifesto! Net als vorig jaar doen Rootsriders dit najaar weer een tourtje langs enkele poppodia onder de naam ‘Marley Meets’, dit keer ‘Marley Meets the 60s’. Geen ‘gewone’ Bob Marley tribute zoals ieder voorjaar, maar met de nadruk op de beginperiode van The Wailers. Scoor voor slechts €15,- een ticket via de website.

I Am Aisha & Zefanio in Shooterz

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, tekst

Aankomende vrijdag geven is het weer de hoogste tijd voor een nieuwe editie van Lauw in Shooterz! Artiesten I Am Aisha en Zefanio zullen komen optreden tijdens het feest. Kaartjes zijn vanaf donderdagavond te koop en kosten €10,-. Ook zijn er weer VIP-kaarten beschikbaar. Meer informatie over de avond vind je in het evenement.

Glowvember in ‘t Kroegie

Met kilo’s glowsticks, flitsende verlichting en misschien wel iets van een strobe ofzo veroorzaken Daniel en Donny deze avond lichtvervuiling van Tokio tot Tripoli. Tijdens de Glowvember Edition halen we alles uit de kast om zichtbaar te zijn! Wat de heren draaien? Van disco tot drum and bass, van Ademnood tot Ziggy Stardust. Daniel & Donny toveren ieders favoriete bruin café om in een discotheek, dancehall, technobunker, kermistent en meer. Entree is helemaal gratis, zet jezelf op aanwezig in het evenement. 

30+ Dancing Party 

30+ Dancing Party is een gezellig dansfeest voor iedereen die dertig jaar of ouder is. Na de tweede zeer succesvolle party afgelopen september gaan we voor de “winterse” 30+ Dancing Party (in) West-Friesland. Met deze keer ook een zanger die grote dansbare hits ten gehore gaat brengen.. Meer informatie vind je op de website.

Dial Q Filmquiz

Zondag nemen vijf dappere pioniers nemen u mee op een reis door de tijd; de geschiedenis van de film. Aan de hand van een leuke quizvragen, live elementen en puzzels vliegt u van minuscule Arthouse titel naar de regelrechte Hollywood-kraker en weder terug. Niets is hen te gek. Nooit echt moeilijk, wel altijd echt leuk. Speel alleen of in een team van maximaal 4 personen. Bedenk een teamnaam en koop snel je kaarten via de site.

De lekkerste frietjes koop je natuurlijk bij Patat van Ad. Op zondag 10% korting als je hard ‘Horinezen Be Like’ schreeuw!
Snackbaan 23 in Oosterpolder Bangert.