Type to search

[Week 44] Dit weekend in Hoorn en omstreken: Retro Market, Cube Indoor en meer

Redactie
Share

Nog geen plannen dit weekend? Straks wel! Er is genoeg te doen in West-Friesland: Een reünie op het Werenfridus, een Retro Market in Huis Verloren, Cube Indoor Festival en nog veel meer!

Vive La Fête in Manifesto

VIVE LA FETE (BE) + support Herr Alt

Manifesto nodigt Vive la Fête uit! Het Belgische elektropop duo staat garant voor een feest met een hoog ‘sexy gehalte’. Zaterdagavond gaan we dan ook ouderwets genieten van de spetterende energie tussen de in het zwart leer gestoken electro-rocker die van 1996 tot 2004 de gitaar beroerde in dEUS, en het zuchtmeisje, de mode muze en blonde sexbom. Tickets scoor je voor €17,50 via deze site. 

Retro Market in Huis Verloren

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Zoek je een leuk cadeautje voor jezelf of voor een ander met een beetje stijl? Kom dan gezellig snuffelen op de Retro Market Hoorn in het Huis Verloren! Op 3 november ben je van harte welkom op de markt van 12.00 tot 17.00. De entree is gratis, afrekenen bij de kraampjes is cash only en voor een consumptie kun je tegen betaling terecht aan de bar van Het Huis Verloren. Voor meer informatie en deelnemende kraampjes kun je terecht in het evenement. 

Cube Indoor 

Afbeeldingsresultaat voor cube hoorn

Zaterdagavond vindt het grootste indoor-festival van Hoorn plaats in het sportcentrum. Onder meer The Partysquad, Frenna en Jody Bernal staan op het podium tijdens het evenement. Cube Indoor is enkel toegankelijk voor bezoekers boven de 18 jaar. Voor slechts €19,95 kun je erbij zijn. Tickets scoor je hier. Op de hoogte blijven van al het laatste nieuws? Zet jezelf op aanwezig in het evenement!

Werenfridus reünie 

Zaterdagavond opent het vernieuwde Werenfridus haar deuren voor oud-scholieren. Zij zijn van 15:00 tot 22:00 welkom om het nieuwe gebouw te bekijken en oud-klasgenoten en leraren te ontmoeten. Entree kost €5,-. Meer informatie vind je in het evenement.

Pompoenen maken bij Mak

Je kan er allerlei lekkers van maken: pannenkoeken, soep, puree en nog veel meer… Je kent vast ook wel de uitgeholde pompoen als griezelige of grappige lampion. Leuk om bij de deur te zetten tijdens Sint-Maarten of gewoon ‘zomaar’. Op zondag 4 november kun je bij MAK Blokweer een pompoen uithollen en een lampion maken!

Deze Maks’ doe-middag is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. De activiteit vindt plaats op 4 november van 11:00 tot 12:30 en van 14:00 tot 15:30. Locatie: Kloosterhout 1-2 in Blokker. De doe-middagen worden minstens twee keer per maand georganiseerd en staan altijd in het teken van één van onze thema’s natuur, boerderij en groen. Aanmelden kan telefonisch (0229-266344) of via email naar info@mak-blokweer.nl. De kosten zijn €4,50 per kind (inclusief materialen).