Type to search

[Week 45] Dit weekend in Hoorn en omstreken: Prinsbekendmaking Carnaval Zwaag, Karaoke in ‘t Kroegie en meer

Redactie
Share

Nog geen plannen dit weekend? Straks wel! Je kan dit weekend karaoke zingen in ‘t Kroegie, de Prinsbekendmaking meemaken in Zwaag, Sint-Maarten lopen in de engste straat van Hoorn en nog veel meer!

Enge Buren in Schouwburg het Park

Cabaretgroep Enge Buren bestaat 25 jaar en komt met een zevende show vol muziek, humor en cabaret naar Hoorn. ‘Vreemde Vogels’ is een zoektocht naar bijzondere vogels binnen de muziekindustrie, de showbizz en het dagelijks leven. Een merkwaardige mix tussen muzikale buitenbeentjes en theatrale hoogstandjes, aangevuld met dwaze dansjes en maffe acts. Eén ding staat buiten kijf: Enge Buren staat garant voor een onvergetelijke avond uit! Een ticket scoor je voor €19,50 exl. servicekosten via de website.

Karaoke in ‘t Kroegie

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, pak en tekst

Jahoor! We mogen weer! Deze vrijdag vindt de geliefde karaoke-avond weer plaats in ‘t Kroegie op het Kerkplein. Het thema is Brovember, dus neem al je vrienden en vriendinnen mee om jullie vriendschap toe te zingen. Zet jezelf op aanwezig in het evenement en nodig je gehele kring uit.

DIERENTUIN in Shooterz

Toe aan een goed feestje? Kom vrijdagavond naar Shooterz voor Dierentuin! Goeie vibes, Urban sounds & een aankleding van de locatie die verder gaat dan jij zal denken. Shooterz heeft flink uitgepakt om de club om te toveren tot een heuse Dierentuin. Dit feestje mag je zéker niet missen! Nodig je vrienden uit voor het evenement en geniet samen van de beste shots en lekkerste beats.

Bekendmaking Prins Carnaval Zwaag

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Nu de 11e van de 11e voor de deur staat is het de hoogste tijd om bekend te maken wie tijdens de carnaval zal regeren. Op zaterdag 10 november wordt dan ook eindelijk bekend gemaakt welke Prins én Hofdames dit jaar het boegbeeld zijn van Carnavallend Zwaag! De aankomende Prinsbekendmaking staat geheel in het teken van een Voute Partie. Kom dus zo fout mogelijk gekleed naar de Leuttempel en win een geweldige prijs! Een prijs waar je echt U tegen zegt. Dus doe je best en laat iedereen versteld staan!

Ook dit jaar vindt de bekendmaking plaats in de Witte Valk in Zwaag. De deuren van de Leuttempel zwaaien met een luide knal exact om 21:00 uur open. De entree tot 22:00 uur is € 5,-. Na 22:00 uur bedraagt de entree € 11,-. Check het evenement voor meer informatie.

Dana Fuchs in Manifesto

Dana Fuchs is een gepassioneerd artiest en meedogenloze singer-songwriter van wereldklasse. Als iemand Dana vraag om haar nieuwe album Love Lives On, het zevende album sinds haar debuut in 2003, te omschrijven zou ze zeggen: Hope and Redemption.
De uit New Jersey afkomstige zangeres kan zich beroepen op een geweldige live-reputatie. Met haar doorleefde vocalen maakte zij hier al indruk op festivals als Parkpop, Bospop en Moulin Blues, maar niets gaat boven de intimiteit en sfeer van een dampende clubshow. Tickets scoor je op de website van Manifesto.

Nachtdienst in Bantam 


Van Afro house tot R&B hits van nu. Tijdens Nachtdienst in Bantam hoor je de lekkerste latin-songs langskomen! Kom zaterdagavond naar het lekkerste feestje van Noord-Holland. Met onder meer D-Rashid, Badguyz, Fontay, Adrian Noble en meer! Trek je heetste outfit uit de kast, koop je kaart, neem je vrienden mee en Bantam in Hoogkarspel zorgt voor de rest. Scoor je tickets via het evenement. 

Sint-Maarten Halloween-straat Volder

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Zondagavond kunnen kinderen er weer op uit met hun lampion om snoep op te halen. Aan het Volder steken ze er dit jaar echter nóg meer moeite in om er een geslaagde avond van te maken. Ze versieren de straat namelijk geheel in het thema Halloween! Kom vooral gezellig langs om de spookachtige straat te bewonderen.

Sint-Maarten bij McDonald’s: Gratis hamburger of ijsje

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Net als vorig jaar scoor je bij McDonald’s een gratis hamburger of ijsje door je mooiste Sint-Maarten nummer ten gehore te brengen. Wie tussen 16:00 en 22:00 een Sint-Maarten liedje zingt aan de kassa of in de McDrive krijgt een lekkernij als beloning. Daar zeg je toch zeker geen nee tegen?

https://www.denachtkastelein-hoorn.nl/