Type to search

23 maart reünie voor vaste gasten van Café De Wereld in Huis Verloren

Redactie
Share

Ging jij vroeger steevast naar Café De Wereld in het weekend? Markeer 23 maart dan in je agenda. Op die avond vindt er een speciale avond plaats voor alle vaste gasten van Café De Wereld in het Huis Verloren.  

Of Anne-Marie, de vaste portier, ook bij de deur zal staan en of je aan de bar de Groene Aap kunt halen is allemaal nog niet bekend. De organisatoren laten weten snel meer informatie te geven over het evenement. Tot nu toe hebben we enkel nog de datum.

Over Café De Wereld 

Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten

Café De Wereld was een populaire dansclub die zeer geliefd was bij de jongeren van Hoorn en omstreken. Enkele jaren geleden werd de club gesloten. Tegenwoordig vind je een Italiaans restaurant in het pand. Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de reünie? Zet jezelf op aanwezig in het evenement & volg Horinezen Be Like op Facebook.