Type to search

[Week 41] Dit weekend in Hoorn & omstreken: Regenboogkaraoke & heropening ‘t Kroegie, I Am Aisha in Shooterz en meer

Redactie
Share

Nog geen plannen dit weekend? Na het lezen van dit artikel wel! Er is dit weekend weer genoeg te doen in en rondom Hoorn. Kom de longen uit je lijf zingen tijdens de regenboogkaraoke en tevens heropening van ‘t Kroegie. 

I Am Aisha & Tabitha in Shooterz

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, tekst

Aankomende vrijdag geven artiesten I Am Aisha en Tabitha een optreden in Shooterz. Kaartjes zijn enkel te koop op de avond zelf en kosten €10,-. VIP-kaarten zijn echter wel van tevoren te verkrijgen. Slechts 2 weken terug vonden de eerste 2 edities van LAUW plaats, waar onder meer rapper Boef en Josylvio optraden. De nieuwe formule in het pas heropende Shooterz blijkt zo’n succes dat het dit weekend dunnetjes over wordt gedaan met 2 andere populaire Nederlandse artiesten.

Kom Binnen Bij Bedrijven Dag 

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen

De Kom Binnen Bij Bedrijven Dag is een open bedrijvendag die bedoeld is om inwoners kennis te laten maken met verschillende Westfriese ondernemingen. Tevens is deze bedoeld om werkzoekenden op de arbeidsmarkt een kans te bieden en om scholieren en studenten een idee te geven van wat er in de regio allemaal voor moois gebeurt. Maar ook om familie, vrienden of buren met trots het bedrijf te laten zien. De Kom Binnen bij Bedrijven Dag is op vrijdag 12 & zaterdag 13 oktober 2018. Meer informatie en deelnemende bedrijven vind je op de website. 

Regenboog & re-opening karaoke in ‘t Kroegie 

Aanstaande vrijdag is het tijd voor de maandelijkse karaoke in ‘t Kroegie. Aankomende editie wordt echter dubbel zo speciaal. Niet alleen gaat de karaoke gepaard met de afsluiting van de Roze Week, het markeert ook nog eens het einde van de verbouwing van ‘t Kroegie die twee weken geduurd heeft. Iedereen is welkom om de hele avond te komen zingen en het nieuwe interieur te bewonderen. Check het evenement voor meer informatie.

The Urban Satellites in Swaf 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, zittende mensen en buiten

The Urban Satellites staan aanstaande vrijdag wederom op het podium in café Swaf. Een band die zéker het checken waard is! Deze jongedames brengen eigen werk ten gehore. Hun repertoire bestaat uit een zeer dans- en drinkbare mix tussen pop en rock met harde uitschieters. Kan je vrijdag niet? Houd dan 7 december vrij, want dan geven ze een show in ‘t Kroegie. (Of ga naar allebei de optredens, dat is ook zeker de moeite waard) Zet jezelf op aanwezig in het evenement op Facebook om op de hoogte te blijven.

Prince Tribute-band ‘Purple Project’ in Manifesto 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, mensen op toneel en nacht

De grootste Prince cover-act uit Noord-Holland maakt zaterdagavond een verschijning op het podium in Manifesto. Prince behoeft geen introductie, maar toch: “Op 21 april 2016 overleed Prince. Een grootheid, een uniek talent, een bron van inspiratie voor velen, een multi-instrumentalist die wereldwijd meer dan 100 miljoen platen verkocht die hem zeven Grammy’s opleverden.” Zijn overlijden blijkt onder de Prince fans een groot gemis te zijn. Daarom besluiten enkele Noord-Hollandse muzikanten een projectband te formeren. Al snel werd er stevig gerepeteerd en was Purple Project klaar om live een groots muzikaal eerbetoon te brengen met Prince’s grootste hits. Zo waren ze in Hoorn al te zien op de Stadsfeesten en nu komt deze tribute naar Manifesto! Tickets scoor je via de site van Manifesto.

Live Rockabilly in Barrels 

Zaterdagavond speelt een gloednieuw Rockabilly trio uit Eindhoven in café Barrels. Het optreden van de Rockabilly Three is voor iedereen gratis toegankelijk. De band zelf mag dan jong zijn, de leden hebben allen jaren podiumervaring achter de rug. Ze brengen eigen werk ten gehore dat je geheid fan zal maken! Zet jezelf op aanwezig in het Facebook-evenement.

The Oldtime Stringband in Huis Verloren 

 

Zondagmiddag staat the Oldtime Stringband op de bühne in Huis Verloren. De Bluegrass band werd oorspronkelijk gevormd om de achtergrondmuziek te produceren voor een documentaire over een melkboer. Echter bleek de muzikale samenwerking een dusdanig succes dat de muzikanten besloten om met elkaar door te werken. Het belooft een groot feest te worden dankzij de energieke performance van the Oldtime Stringband. Singer-songwriter Tildon Krautz verzorgt het voorprogramma. Tickets kosten €10,- en zijn te reserveren via info@theoldtimestringband.nl.

https://www.denachtkastelein-hoorn.nl/