Type to search

Vrijdagavond feestelijke heropening van ‘t Kroegie met Regenboogkaraoke

Redactie
Share

Vrijdagavond is het groot feest in ‘t Kroegie, een van de oudste bruincafé’s van Hoorn dat gelegen is aan het Kerkplein. Na een flinke verbouwing vindt er in het café een feestelijke avond plaats die gepaard gaat met de afsluiten van de Roze Week in West-Friesland. 

De afgelopen twee weken werd de kroeg volledig verbouwd en opnieuw ingericht. Echter zal er uiteindelijk weinig veranderen aan de aankleding. Het café blijft een bakermat van kunst in Hoorn. Traditiegetrouw vindt er op de tweede vrijdag van de maand karaoke plaats. Net als de afgelopen jaren zal het thema dit keer ‘regenboog’ zijn, in samenwerking met de Roze Week van WFGAY.

Regenboogkaraoke in 't Kroegie 2017

Regenboogkaraoke in ‘t Kroegie 2017

Tijdens de Roze Week vieren we de regenboog-community van West-Friesland aan de hand van allerhande activiteiten. Zo werd er afgelopen weekend al een LHBTI wandeling georganiseerd en is in Cinema Oostereiland de bijzondere film Disobedience te zien. Meer informatie vind je op de site van LHBTI West-Friesland.

Kom jij vrijdag ook liedjes zingen? Zet jezelf op aanwezig in het evenement!