Type to search

‘T Kroegie in Hoorn komt in actie tijdens 3FM’s Serious Request met 72 uur opsluiting en meer

Redactie
Share

Ook dit jaar komt ‘t Kroegie, een van de oudste bruin-cafés van Hoorn, flink in actie tijdens Serious Request. Met onder meer een popquiz, karaoke en spelletjesmiddag probeert de kroeg geld op te halen voor het goede doel. Bovendien zullen stamgast Esmee en barvrouw Joyce 72 uur lang niet de kroeg verlaten.

Op 20 december zullen Esmee en Joyce de kroeg om 16:00 ‘s middags betreden om vervolgens 72 uur lang de buitenlucht te moeten missen. Gedurende de 72 uur dat ze binnen zitten, worden er verschillende leuke evenementen georganiseerd. Zo vindt er donderdagavond een popquiz plaats. vrijdagavond een metalfestival, zaterdag een karaoke en zondag een spelletjesmiddag.

Gisteravond werd er met 3FM gebeld over de actie. Het fragment is hieronder terug te luisteren:

Serious Request

Misschien heb je het al langs zien komen op facebook, of misschien hoorde je het gisteravond zelfs wel op 3FM 😉 Ook dit jaar zet 't Kroegie zich in voor Serious Request, wat we precies gaan doen? Dat vertelden we gisteravond in de uitzending van 3VOOR12..

Gepostet von 't Kroegie am Donnerstag, 25. Oktober 2018

 

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen omtrent Serious Request in ‘t Kroegie? Volg ‘t Kroegie dan vooral op facebook!

Tags:

You Might also Like