Type to search

Sloop oud postkantoor Huesmolen begint 29 oktober

Redactie
Share

De vereniging van eigenaren binnen de Huesmolen heeft vandaag te horen gekregen dat de sloop van het postkantoor aanstaande maandag al zal beginnen. Minder dan een maand geleden werd bekend gemaakt dat het voormalig postkantoor in de Huesmolen zou worden gesloopt. 

Bewoners van de woningen in het winkelcentrum ontvingen vandaar bericht op verzoek van Deen Vastgoed B.V. . Er zal maandag tot en met vrijdag van 7:00 ‘s ochtends tot 17:00 ‘s middags gewerkt worden. De werkzaamheden zullen naar verluid voor de feestdagen worden afgerond.

Afbeeldingsresultaat voor huesmolen postkantoorFoto via OnsWestfriesland.

Woningen, winkels en parkeerplaatsen 

De ruimte die wordt vrijgemaakt door de sloop zal voor verschillende doeleinden benut worden. Zo komen er naast extra parkeerplaatsen ook een aantal nieuwe winkels en zullen er een aantal appartementen worden gebouwd.

Tags: