Type to search

Hoorn en meer West-Friese dorpen op de route van Serious Request

Redactie
Share

Vandaag heeft 3FM de route van Serious Request bekendgemaakt. Sander Hoogendoorn en Eva Koreman zullen als team samen een route lopen waarin ze onder meer langs Hoorn komen. Ook komen ze langs Medemblik, Wognum en Oosthuizen. Op al deze plekken zullen ze radio gaan maken. 

De twee bekendje DJ’s starten op Vlieland en lopen vervolgens via de afsluitdijk onze kant op. Onderweg worden Wieringerwerf, Medemblik, Opperdoes, Twisk, Bennemeer, Wijzend en Wognum aangedaan. Na Hoorn gaat 3FM door naar Scharwoude, Oosthuizen, Edam en Volendam.

22_2712ba412f_LIFELINE-2018---OVERZICHT-ROUTE-1

Welke acties in Hoorn en omstreken de DJ’s zullen bezoeken is nog niet bekend. Wie zich wilt inzetten voor het goede doel, kan een actie aanmelden via de website van 3FM.