Type to search

Eind 2019 KFC in Hoorn

Redactie
Share

Eind 2019 zal de foodcourt met vijf restaurants waaronder een KFC, een tankstation en autowasstraat op de Westfrisiaweg geopend worden. Dat heeft wethouder Ben Tap bekendgemaakt. Begin 2019 zal de bouw van start gaan. 

Naast een KFC zal er op het zogeheten Multi Traffic Point een Subway, McDonald’s, sushi-restaurant, een De Beren-restaurant en een autowasstraat te vinden zijn.

Milieuvriendelijk

Het gehele terrein wordt een duurzaam project. Het zal vooruitlopen op de aankomende energietransitie en dus volledig gasloos opereren. Bovendien zal het terrein hoogstwaarschijnlijk van elektrische oplaad punten worden voorzien.

Nieuwe snelweg 

Uiteraard zorgt het complex voor een hoop nieuwe werkgelegenheid. De aankomende snelweg die Alkmaar met Zwolle verbindt zal veel baat gaan hebben bij de restaurants, maar de Horinezen zelf natuurlijk ook. Of de huidige McDonald’s zal verdwijnen met de komst van een nieuwe in de omgeving is nog niet bekend.

https://www.denachtkastelein-hoorn.nl/