Type to search

Tags: , ,

[Week 42] Dit weekend in Hoorn en omstreken: Bierproeverij, Beatles coverband The Analogues, Skotwal en meer

Share

Heb je nog geen plannen dit weekend? Er is meer dan genoeg te doen! Zo geeft het Hoorns Harmonie Orkest zaterdagmiddag een gratis concert, treedt Skotwal op in Schouwburg het Park en kun je zondag genieten van een bierproeverij in ‘t Kroegie! 

Gratis concert Hoorns Harmonie Orkest

Zaterdagmiddag vindt het gratis concert leerorkest ‘Door de Bogt’ plaats, samen met Hoorns Harmonie Orkest. Het concert wordt gehouden in het gebouw ‘de Vesting’ op Achter de Vest 34. Het programma duurt van 15:30 tot 17:00. Kom jij buurten? Zet jezelf op aanwezig in het evenement!

Daniel & Niels draaien door: KDE edition

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, tekst

Wie niet naar Amsterdam Dance Event gaat, kan dit weekend zijn Dance-hart alsnog ophalen in ‘t Kroegie. Zaterdagavond wordt Kroegie’s Dance Event georganiseerd, met Daniël Breda en Niels Bakker achter de draaitafels. De allerbeste Pop, Dance en Disco-hits van de jaren ’80 tot heden. Toegang is helemaal hartstikke gratis, zet jezelf op aanwezig in het evenement.

Skotwal in schouwburg ‘t Park 

Jacob Hubert

Wie West-Fries zegt, zegt Skotwal. Althans, niet altijd, maar wel vaak. Skotwal brengt sinds 2010 covers van bekende countrysongs ten gehore, en wel in West-Friese spreektaal.

Drummer Bart de Wit en bassist Joris Thomassen leggen de basis van de band, dankzij een pedalsteel gitaar, smaakvolle toetsenpartijen en denderende gitaarsolo’s. Over het laatste album “Hou me niet teugen” sprak een echte West-Fries de lovende woorden: “Valt me niet teugen”. Voor €20,- scoor je een kaartje via de website van het Park.

Lange termijn bierproeverij in ‘t Kroegie 

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Misschien hoor je dit voor het eerst, maar bier wordt net als wijn lekkerder als je het een tijdje laat liggen. Of dat waar is, daar kun je de 21e van de oktobermaand achterkomen tijdens de lange termijn bierproeverij! In een aantal van de donkerste hoeken en kiertjes ligt namelijk bier te rijpen.

Geniet van de lekkerste bockbieren van bijvoorbeeld Hertog Jan en Chouffe, maar ook exclusievere graancocktails als de Whiskey Infused Cuvee van de Keizer van Gouden Carolus. Blijf op de hoogte van alle aanwezige bieren door jezelf op aanwezig te zetten in het evenement.

Beatles coverband The Analogues

Ervaren Beatles naspeeldband The Analogues brengen zondagavond een van de meest beroemde Beatles albums ten gehore: The White Album. Een heel divers album, aangezien de bandleden ten tijde van de opnames als druk waren met soloprojecten. De laatste tickets voor dit feest der herkenning scoor je op de website van Schouwburg het Park.

 

Tags: