Type to search

Tags:

De Hoornoscoop van november

Redactie
Share

Benieuwd wat jou deze maand te wachten staat? Wij weten het.. En jij na het lezen van dit artikel ook! Wij presenteren we de enige echte Horoscoop voor Horinezen: De Hoornoscoop!

Ram: 21 maart t/m 19 april
Het schijnt dat deze maand de siriusstraat vol zit met verrassingen, geef je ogen flink de kost en de beloning zal je niet teleurstellen. Jij als ram houdt bovendien wel van een flink potje sloopwerk!
Straat om deze maand te vermijden: Dinkelweg

Stier: 20 april t/m 20 mei
Sorry dat je het van mij moet horen, maar dit wordt gewoon echt jouw maand niet. Op regenachtige dagen glijd jij maar al te snel uit op de Roode Steen en bij de supermarkt zal je zien dat je favoriete snack op is. Succes! Volgende maand beter..
Straat om deze maand te vermijden: Berkmergouw

Tweelingen: 21 mei t/m 20 juni
SNEL! De liefde van je leven is deze maand aan het feesten in ‘t Kroegie! Neem geen risico en ga elke avond aan de bar zitten in de hoop dat je hij, zij of het tegen het lijf loopt.
Straat om deze maand te vermijden: Astronautenweg

Kreeft: 21 juni t/m 22 juli
Je moet flink acclimatiseren. November is verrassend koud, en dat kan jij als tropische kreeft niet zo goed hebben. Warm jezelf deze maand maar extra op, in het Koffielokaal bijvoorbeeld!
Straat om deze maand te vermijden: Johannes Poststraat.

Leeuw: 23 juli t/m 22 augustus
Voor jou hebben we een hele bijzondere boodschap, Leeuw! Als je deze maand een cocktail drinkt in het centrum op vrijdagavond rond 22:00 ‘s avonds, kan er zomaar iets héél bijzonders gebeuren.. En ook al gebeurt er vervolgens niets, dan heb je in ieder geval een lekkere cocktail achter je kiezen. Op de 1e vrijdag van de maand krijg je bij 80’s 2 cocktails voor de prijs van 1, dus dan heb je ook 2x zoveel kans op geluk! En anders heb je 2 cocktails op, en dan is alles sowieso wel leuk. 
Straat om deze maand te vermijden: Pissarohof

Maagd: 23 augustus t/m 22 september
Eet veel Van Ree. Je verdient het. 
Straat om deze maand te vermijden: Vredemaker

Weegschaal: 23 september t/m 22 oktober
Goed nieuws! Jupiter heeft het beste met je voor deze maand. Als je lekker een rondje gaat wandelen in het Julianapark of een ander willekeurig park, en je je ogen naar de grond houdt, kom je geld tegen! En zo voorkom je ook dat je in de hondenpoep stapt. Win-win situatie dus!
Straat om deze maand te vermijden: Boterbloem

Schorpioen: 23 oktober t/m 21 november
Ik heb net met Mars gebeld, en je moet deze maand echt ff karaoke zingen. Je stem laat het toe. Bij voorkeur een nummer van de Spice Girls. 9 november tijdens de karaoke in ‘t Kroegie wellicht.
Straat om deze maand te vermijden: Torenwachter

Boogschutter: 22 november t/m 21 december
Pas op met drank! Als je deze maand teveel shots achterover klapt, raak je zwanger óf je bezwangert iemand. Niet helemaal de bedoeling.. (tenzij je een kinderwens hebt uiteraard, in dat geval: Leef je uit!)
Straat om deze maand te vermijden: Venenlaan

Steenbok: 22 december t/m 19 januari
Je gaat deze maand een bijzondere ontmoeting hebben met een lokale artiest. Rapper Engel? Tim Knol? Houd je ogen open!
Straat om deze maand te vermijden: Visserseiland

Waterman: 20 januari t/m 18 februari
Ergens deze maand droom je ‘s nachts over een Eenhoorn. De volgende dag is het verstandig om twee frikandelbroodjes te halen bij Deen, en er eentje weg te geven. Daarna zal het kwartje vanzelf vallen. 
Straat om deze maand te vermijden: Grutto

Vissen: 19 februari t/m 20 maart
Doe iets liefs voor je ouders. Bak koekjes voor ze, kook voor ze, maak het huis schoon. Heb je geen ouders in de buurt? Doe dan iets liefs voor een goede vriend of vriendin! En vraag meteen of ze ons willen like’en op Facebook.
Straat om deze maand te vermijden: Koewijzend

Tags: