Type to search

Crowdfunding gestart voor nieuw gebit Hoornse Dave (23)

Redactie
Share

Het is je wellicht niet ontgaan: In de nacht van woensdag op donderdag 18 oktober werd de 23-jarige Dave uit Hoorn slachtoffer van zinloos geweld. Hij is nog altijd op zoek naar de man die de klap uitdeelde, ook is een collega van zijn moeder nu een crowdfundingsactie gestart voor een nieuw gebit. 

Toen Dave een man agressie zag vertonen tegenover een vrouw, wilde hij hulp bieden. Echter werd Dave nog voor hij iets kon zeggen of doen geslagen in zijn gezicht. Door de klap verloor hij meerdere tanden. Het repareren van zijn gebit zal naar verluid zo’n €8.000 euro gaan kosten.

Inmiddels is er een crowdfunding gestart om de ingreep te kunnen bekostigen. Doneren kan (eventueel anoniem) via deze website: https://getfunded.nl/campagne/1980-help-dave-23-jaar-aan-nieuwe-tanden.

Wie een tip heeft over de dader kan deze doorgeven aan Politie Hoorn via 0900 8844. Ook dit kan, indien gewenst, anoniem worden gedaan.

 

Tags: