Type to search

Benieuwd waar jij later kunt werken? Kom naar Carrièrebeurs Westfriesland!

Redactie
Share

Zie jij het niet zitten om elke werkdag in een ramvolle trein naar de randstad te moeten reizen? Heb je geen zin om iedere dag in de file te staan? Goed nieuws! Er zijn genoeg bedrijven in Westfriesland waar je carrière kunt maken. Je vindt ze allemaal op Carrièrebeurs Westfriesland, die aanstaande dinsdag plaatsvindt.

Carrièrebeurs Westfriesland is hét event voor scholieren en werkzoekenden uit de regio. Tijdens het evenement kun je verschillende bedrijven leren kennen die mooie vacatures open hebben staan. Er is in iedere sector wel iets moois te vinden!

De carrièrebeurs vindt plaats op dinsdag 6 november van 14:30 tot 17:30. Je vindt de beurs in SG Newton aan Dampten 22. Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom het evenement? Zet jezelf op aanwezig in het evenement!