Type to search

[Week 39] Dit weekend in Hoorn en omstreken: Boef & Josylvio in Shooterz, open selectiedag American Football club, openingsweekend schaatsbaan en meer

Share

Nog geen plannen aankomend weekend? Er is genoeg te beleven in en rondom Hoorn! Zo is er in Zwaag een 30+ Dance Party, gaat de schaatsbaan weer open en is er een heuse Hazes-avond in JP Coen! Lees hier wat er allemaal te beleven valt. 

Boef en Josylvio in Shooterz

Afbeelding kan het volgende bevatten: 8 mensen, tekst

Café Shooterz op de Roode Steen viert dit weekend de heropening met twee feestelijke avonden. Boef treedt vrijdag 28 september op samen met een aantal andere artiesten. De dag na hem treedt Josylvio op. Voor beide avonden zijn nog tickets verkrijgbaar. Vrouwen scoren voor €12,50 een ticket en mannen voor €17,50 (vraag me niet waarom). Wacht echter niet te lang met kopen, want de verkoop gaat erg hard! Wil je er bij zijn? Stuur een bericht naar Shooterz via Facebook.

Openingsweekend schaatsbaan

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en basketbalveld

Dit weekend opent kunstijsbaan De Westfries haar deuren voor het aankomende seizoen. Bovendien is het café geheel vernieuwd. Om te vieren dat er weer volop geschaatst kan worden, is de entree het hele weekend slechts €2,-. Op zaterdag is de ijsbaan geopend van 11:30 tot 16:30 uur en op zondag van 09:00 tot 16:30 uur.

30+ Dancing Party

 

Zaterdagavond vindt er een special 30+ Dancing Party plaats in de Witte Valk in Zwaag. 30+ Dancing Party is laagdrempelig en een gezellig dansfeest voor iedereen die dertig jaar of ouder is. Met alle goede muziek van de jaren ’70 tot aan nu kan je vanaf 20:30 losgaan. Tickets zijn €12,50.

Hazes-avond in JP Coen

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, tekst

“Bloed, Zweet en Hazes!” Aanstaande zaterdag brengt café JP Coen een ode aan de volkszanger tijdens een heuse Hazes-avond. De hele avond kan er uit volle borst meegezongen worden met hits van de grootse volkszanger. Blijf op de hoogte met het Facebook-evenement.

Superkoopzondag + autospektakel

De laatste zondag van de maand, dat betekent winkelen! Van 12:00 tot 17:00 openen de winkels in de binnenstad hun deuren. Bovendien vind er deze zondag een heus autospektakel plaats. De Grote Noord en Roode Steen worden als showroom gebruikt door Hoornse autodealers.

Wandeltocht voor het goede doel

Zondag is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een wandeltocht en daarmee meteen het goede doel te steunen. Er kan gekozen worden uit 3 looproutes: Van 7, 14 en 21 kilometer. Deelname kost €6,-, wat terechtkomt bij Stichting Leergeld en Hospice Dignitas.

Open selectiedag American Footballclub West-Frisian Outlawz

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Zondag kan iedereen deelnamen aan de open selectiedag van de West-Frisian Outlawz. De American Footballclub verwelkomt tijdens deze middag potentiële nieuwe leden bij HSV 1898 in Zwaag. Benieuwd of de sport wat voor jou is? Kom langs en maak kennis met de clubleden en de sport! Meer informatie vind je op de website. 

Open dag Dierenasiel en pension Hoorn 

Zondag kan het publiek een kijkje achter de schermen nemen in het Dierenasiel in Hoorn. Men kan vragen stellen over het asielwerk en over de mogelijkheden voor pension (vakantieopvang) voor de eigen hond of kat. Er kan uiteraard ook kennis gemaakt worden met de aanwezige asieldieren en er is nog veel meer te doen. Houd Facebook in de gaten voor meer informatie!

https://www.denachtkastelein-hoorn.nl/