Type to search

[Week 38] Dit weekend in Hoorn en omstreken: Disco Party in ‘t Kroegie, Oldskool gamen in Manifesto en meer

Redactie
Share

Nog geen plannen dit weekend? Straks wel! Hieronder vind je een overzicht van de leukste activiteiten in het aankomende weekend. 

All Stars de musical 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 7 mensen, sportende mensen, staande mensen, gras, buiten en natuur

Aankomende week zijn de heren van Swift Boys 8 maar liefst 3 keer te zien in Hoorn! Niet op het voetbalveld, maar in de Schouwburg. All Stars de musical is gebaseerd op de gelijknamige serie die begin deze eeuw een groot succes was. Onder meer Jim Bakkum en Lucas Hamming spelen mee in deze heerlijke feelgood voorstelling die op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond te zien is in het Park. Kaartjes voor de voorstelling zijn verkrijgbaar via de website van het Park Schouwburg.

Disco Party in ‘t Kroegie: “Do You Remember?” 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 5 mensen, lachende mensen, dansende mensen en tekst

The 21st night of september.. De datum uit het beroemde disco-anthem ‘September’ valt dit jaar op een vrijdagavond. Daar heeft ‘t Kroegie gretig gebruik van gemaakt. Vrijdagavond waant het café zich in bontgekleurde jaren ’80-stijl en zullen tot diep in de nacht de allerfijnste discoplaten gedraaid worden. Haal je beenwarmers uit de kast, trek je foutste broek aan en nodig al je vrienden uit voor het evenement!

Gamen & feesten met Respawn in Manifesto

Zaterdagavond kun je tijdens Respawn genieten van de beste games, de chillste muziek en heerlijk eten tijdens Respawn. Met 4 areas en meer dan 20 oldskool consoles met spellen als Mario Kart en Super Smash Bros kun je je gegarandeerd de hele avond vermaken! Even uitgespeeld? Er staan de hele nacht DJ’s op de mainstage en er kan en mag gedanst worden. Een ticket scoor je voor slechts een tientje via de website van Manifesto.

Pruimen plukken in MAK Blokweer

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Het einde van de zomer nadert en dat betekent dat de pruimen rijp zijn! Zondag kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar zelf pruimen komen plukken en hier sap of siroop van maken. De kosten voor deelname zijn €4,50 per kind. Aanmelden kan telefonisch (0229-266344) of via email naar info@mak-blokweer.nl.

Indoor vlooienmarkt in Sportcentrum Vredehof 

Zondag kan er van 9:30 tot 16:00 geneusd worden op de razendpopulaire jaarlijkse vlooienmarkt in Sportcentrum Vredehof. In het sportcafé kan tussendoor genoten worden van een hapje en een drankje. Moet je van je spullen af? Via deze website kan je een kraam of plek reserveren.

Hoorn Beweegt Festival 

Op zoek naar een nieuwe sport? Grijp dit weekend je kans! Zondag kan men naar hartelust sporten uitproberen in Sportcomplex Holenweg tijdens het Hoorn Beweegt Festival. Tussen 11:00 en 15:00 is iedereen welkom om een kijkje te nemen bij verschillende sportaanbieders. Van abseilen tot darten, er zit geheid iets leuks voor je tussen. Meer informatie vind je op de website. 

Mijn verjaardag

Ik ben vandaag (19 september) jarig. Zaterdagavond vier ik het voor vrienden bij mijn ouders thuis, rond een uur of 1:00 gaan we naar ‘t Kroegie. Stuur me even een berichtje als je ook wilt komen. Cadeautips: stomme tijdschriften als Story, Mijn Geheim en Vriendin. Max is trouwens ook jarig maar die wilt jullie niet over de vloer hebben, sorry.

 

https://www.denachtkastelein-hoorn.nl/