Type to search

Tags: ,

Gratis menu bij McDonald’s Hoorn en meteen een nieuwe bijbaan scoren? Dat kan volgend weekend!

Redactie
Share

Op zaterdag 29 en zondag 30 september heeft McDonald’s een geniale actie door heel Nederland waar ook het filiaal in Hoorn aan meedoet. Wie tussen 12:00 en 17:00 langskomt voor een sollicitatiegesprek, ontvangt na afloop een gratis menu, bestaande uit een burger, frietjes en frisdrank. 

De actie wordt bij verschillende filialen georganiseerd, waaronder die in Hoorn. Om het menu te ontvangen moet je wel aan een aantal eisen voldoen. Je moet namelijk minstens 15 jaar oud zijn en je ID-kaart of paspoort bij je hebben.

Op zaterdag 29 september en zondag 30 september van 12:00 tot 17:00 uur is er een speciaal menu beschikbaar bij McDonald…

Gepostet von McDonald's am Freitag, 21. September 2018

Kom jij solliciteren?

Tags:

You Might also Like