Type to search

[Week 37] Dit weekend in Hoorn en omgeving: Karaoke in ‘t Kroegie, Kermis Blokker en meer

Share

Nog geen plannen dit weekend? Hier vind je een overzicht van de leukste activiteiten in de omgeving van Hoorn! 

Karaoke

WhatsApp Image 2018-08-11 at 01.27.24

Vrijdagavond is het weer tijd voor karaoke in ‘t Kroegie! Vanaf 21:00 kun je je favoriete nummers zingen voor een groot publiek onder het genot van een heerlijk drankje. Deelname is natuurlijk helemaal gratis, net als meezingen!

Kermis Blokker

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, auto en tekst

15 t/m 18 september strijkt er een kermis neer in Blokker. Vier dagen lang kan er als vanouds genoten worden van allerhande kermisattracties. Op zondagmiddag is er bovendien gratis schminken en dinsdagmiddag is het euromiddag. Meer over speciale evenementen tijdens de kermis lees je op deze website.

Duimenrace

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Een bijzondere traditie die ook dit jaar zal worden voortgezet: De Duimenrace! Verschillende teams strijden tegen elkaar om al liftend als snelste het Ijsselmeer rond te reizen. Hoewel de inschrijving gesloten is, kan de wedstrijd de hele dag live gevolgd worden op groot scherm in Café SWAF. Meer over de duimenrace (en leuke beelden van afgelopen jaren) vind je op de website!

Open dag muziekschool Boedijn

Wil jij of iemand die je kent kennismaken met muziek? Kom zaterdag naar de open dag van muziekschool Boedijn! Van 11:00 tot 15:00 kan jong en oud genieten van demonstraties, maar ook zelf instrumenten uitproberen. Meer informatie vind je op de website.

Metalnight in Backstage

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen

Zaterdagavond kunnen liefhebbers van het hardere gitaarwerk hun hart ophalen in muziekcafé Backstage. Deze avond staan metalbands Flush The Fashion, Thoughtless en Hallowed Fire op het podium. Meer informatie vind je in het Facebook-evenement.

Oôs Joôs in café Stam in Wognum

Afbeeldingsresultaat voor oos joos

“Komme jullie weer ‘s speule?” vroeg Ron Stam
“Nô vezelluf, jôje!

West-friese rock ‘n roll-veteranen Oôs Joôs spelen zaterdagavond het dak van café Stam eraf. Voor slechts €11,- (€15,- aan de deur) kun je voor de laatste keer van het dak genieten (en ook van deze fantastische band). Tickets scoor je hier! Het concert begint om 21:15.

Speeldag

Afbeeldingsresultaat voor speeldag hoorn

Zondag is de gehele binnenstad eigendom van springende, rennende en spelende kinderen. Tijdens de speeldag kunnen kinderen tussen 12:00 en 17:00 genieten van tientallen attracties in de winkelstraten. Alles over de speeldag lees je op de website.

https://www.denachtkastelein-hoorn.nl/

 

Tags: