Type to search

Boef twee weken voor optreden Hoorn vervroegd van podium door gegooid biertje

Redactie
Share

Rapper Boef, die binnenkort optreedt in Hoorn, haalde dit weekend het nieuws nadat hij een optreden staakte. Hij verliet enkele minuten na aanvang van zijn show het podium van Strooipop in Geffen nadat iemand uit het publiek een biertje naar hem gooide. 28 september treedt Boef op in Hoorn tijdens het openingsweekend van Shooterz. 

“Ik heb mijn geld al binnen”, liet de rapper weten voordat hij het podium verliet. Hij stond als hoofdact op de planning, maar trad uiteindelijk slechts 5 minuten op. Het is niet de eerste keer dat Boef het podium vervroegd verlaat als gevolg van een bierdouche. Onder meer in Emmeloord gebeurde een jaar geleden precies hetzelfde:

Boef treedt vrijdag 28 september op in Shooterz samen met een aantal andere artiesten. De dag na hem treedt Josylvio op. Hiermee viert Shooterz de heropening van de club. Voor beide avonden zijn nog tickets verkrijgbaar. Vrouwen scoren voor €12,50 een ticket en mannen voor €17,50 (vraag me niet waarom). Wacht echter niet te lang met kopen, want de verkoop gaat erg hard! Wil je er bij zijn? Stuur een bericht naar Shooterz via Facebook.