Type to search

Boef: “Ik heb anderhalf jaar in Zwaag gewoond”

Share

Gisteravond gaf rapper Boef een optreden in Hoorn tijdens het feestelijke openingsweekend van Shooterz. Tijdens het optreden deed hij een leuk feitje cadeau. De rapper liet weten dat hij lange tijd vlakbij Hoorn gewoond heeft. 

Tijdens zijn optreden vertelde Boef dat Hoorn geen vreemde stad is voor hem. “Ik ben in het verleden wel eens vaker in Hoorn geweest, ik heb hier zelfs in de buurt gewoond. Ik heb ongeveer anderhalf jaar in Zwaag gewoond.” De rapper is oorspronkelijk afkomstig uit Frankrijk. Ook heeft hij twee jaar in Texas gewoond. Momenteel woont hij in Tilburg. Dat Boef een tijdje woonachtig was in Zwaag, komt voor veel mensen als een verrassing.

Video via Emre // Instagram: amgkid55_

Boef & Josylvio

Boef trad vrijdag ter ere van de heropening van Shooterz op de Roode Steen. Vanavond treedt Josylvio op. Er zijn nog tickets verkrijgbaar. Vrouwen scoren voor €12,50 een ticket en mannen voor €17,50 (vraag me niet waarom). Wacht echter niet te lang met kopen, want de verkoop gaat erg hard! Wil je er bij zijn? Stuur een bericht naar Shooterz via Facebook.

https://www.denachtkastelein-hoorn.nl/