Type to search

American Football vereniging ‘West Frisian Outlawz’ hard opzoek naar nieuwe leden

Redactie
Share

Het American Football team ‘West Frisian Outlawz’ uit Hoorn is hard op zoek naar nieuwe leden. Hiervoor organiseren zij op zondag 30 september een open selectie-dag waaraan iedereen deel mag nemen. 

Op 30 september is iedereen welkom om op het trainingsveld HSV Sport 1889 de sport te ervaren. Leden van de vereniging kijken ondertussen mee om te zien welke positie bij je past. Ervaring met American Football is geen vereiste: Iedereen is van harte welkom!

American Football in Hoorn

In 1985 maakte American Football zijn entree in onze stad. De Hoornse Stallions richtten een team op dat in 1988 deelnam aan de nationale competitie. Vanaf dat moment gingen zij verder onder de naam Hoorn Unicorns. In 2011 werd de vereniging echter opgeheven. In 2017 werd er echter aangeklopt bij de gemeente met plannen voor een nieuwe vereniging, wat al snel op gang kwam. Sinds maart 2018 wordt de sport American Football weer beoefend in onze regio.

Goed begin van je weekend

De West Frisian Outlawz trainen iedere vrijdagavond van 20:00 tot 22:00 bij HSV Sport 1889 in Zwaag onder leiding van een ervaren trainer. Wil jij deelnemen aan de selectiedag? Meld je dan nu aan! Wie weet sta jij straks als West Frision Outlaw op het veld tijdens de Nederlandse competitie.

Meer informatie over West Frisian Outlawz vind je op de website.