Type to search

Morgen feestelijke opening Fietstaxi Hoorn

Redactie
Share

Woensdag 1 augustus vindt de feestelijke opening van Fietstaxi Hoorn, het gloednieuwe bedrijf van Meindert Reus, plaats bij Schouwburg het Park. Wethouder Ben Tap van Economische Zaken zal de eerste officiële rit voor zijn rekening nemen.

Slechts een paar maanden geleden kreeg Meindert Reus (47) een ingeving. In Amsterdam zag hij fietstaxi’s rijden en dacht, dat kan in Hoorn ook. Hij schafte een geschikte fiets aan en richtte zijn eigen bedrijfje op. Morgen is het dan eindelijk zo ver: Zijn fietstaxi gaat rijden!

De opening van zijn gloednieuwe bedrijf vindt plaats om 16:00 op het terrein voor Schouwburg het Park. De fietstaxi rijdt in eerste instantie van woensdag t/m zondag tussen 10:00 en 19:00. De standplaats van de taxi bevindt zich op station Hoorn. Een ritje is aanzienlijker goedkoper dan met de taxi: Fietstaxi Hoorn hanteert een starttarief van €5,00, voor dit bedrag brengt hij je bijvoorbeeld al naar de Roode Steen.

Meer informatie vind je op de website van Fietstaxi Hoorn.

Tags: