Type to search

De allergrootste hits live op de Roode Steen tijdens Non sTop 100 Live!

Share

Vandaag hoor je tijdens Non sTop 100 Live! de allergrootste hits live op de Roode Steen. Vier bands brengen tussen 14:00 en circa 22:30 achtereenvolgend 100 populaire nummers van door de jaren heen ten gehore. 

Phoenix, Plan B, Paradise en Shoreline zijn de vier bands die om en om zullen optreden tijdens dit bijzondere muzikale evenement. Dit zijn de 100 nummers die vandaag langs zullen komen:

Non sTop 100 Live is al een wat ouder concept dat nu terug is van weggeweest:

“Eind jaren 80 vond de eerste editie van de Non sTOP 100 Live plaats. Een andere naam en een andere locatie, maar het idee, om met 4 verschillende bands de 100 beste liedjes ooit gemaakt te laten spelen, was geboren. Dit fantastische evenement vond voor de eerste keer plaats in café De Paus in Lutjebroek. Enkele jaren later werd het live spektakel 4x per jaar uitgevoerd in onder andere De Oude Beurs in Middenmeer, Bobs Party Saloon in Uitgeest, De Slof in Beverwijk en De Sporthal in Winkel. Door de hoge kosten en de terugloop van het publiek, werd besloten de Top 100 Live niet meer te organiseren.

Dit jaar kwamen IJsbrand van Bellegem (Paradise), Ton Vendel (Shoreline) en Bart Woelders (Café Vièra) op het idee om het evenement nieuw leven in te blazen. Niet meer in een café, maar op een groot podium op de Roode Steen in het hartje van Hoorn! Met Paradise en Shoreline als oude bekenden in het vak en bands die binnenkort hun 40-jarige bestaan mogen vieren en Plan B en Phoenix als jongere honden, maakt deze combinatie dit prachtige evenement tot een spektakel.”

Tags:

You Might also Like