Type to search

Welkom op de site van Horinezen Be Like

Redactie
Share

Welkom op de site van Horinezen Be Like!
Je kent Horinezen Be Like misschien van de gelijknamige Facebookpagina. Deze pagina maakte ik ruim 4 jaar geleden aan toen ik me verveelde tijdens mijn tentamenweek. Het begon als een pagina vol geinige herkenbare plaatjes over Hoorn en haar omgeving. Het bereik van de pagina loopt echter zo lekker dat ik besloten heb er meer uit te willen halen. Vandaar deze site!

Wat kun je hier verwachten? Eerlijk gezegd weet ik dat ook nog niet zo goed. Ik ben zelf gek op geschiedenis en hoop dan ook een paar boeiende verhalen over het verleden van Hoorn te kunnen publiceren. Echter wil ik ook aan het recenseren slaan. Waar in Hoorn scoor je de beste kapsalon? Waar drink je de fijnste gin-tonic? Andere tips om bijvoorbeeld  lappendag te overleven en welke acts je tijdens de Stadsfeesten niet mag missen zullen ook zeker aan bod komen.

Volg Horinezen Be Like op Facebook om op de hoogte te blijven van de (hopelijk) leuke artikelen!